Infrastrukture

Pershkrim

Ndërtim, rehabilitim dhe mirembajtje rrugësh, hekurudha, aeroporte, ujesjellesa, kanalizime, linja elektrike, sinjalistike rrugore etj

Ndërtim, rehabilitim dhe mirembajtje rrugësh, hekurudha, aeroporte, ujesjellesa, kanalizime, linja elektrike, sinjalistike rrugore etj.

Next

Projekte / Projects

"GPG-Company eshte nje kompani qe realizuar nje sere projektesh te njohura per shoqerine shqiptare me nje standart te larte profesionalizmi.

Next

Projekte te perfunduara

Ketu do keni projektet e prfunduara nga kompania GPG-Company nder vite.

Next

ÇERTIFIKIME

ÇERTIFIKIME

SIGURIA

Siguria është më vlera jonë më e rëndësishme dhe thelbësore. Ky është prioriteti ynë.

KOMUNITETI

Bashkëpunimi dhe mbështetja nga ana e komunitetit janë motivi jonë.

QËNDRUESHMËRIA

Angazhimi i GPG-Company për të ndërtuar duke mbrojtur mjedisin është një faktor i që na mban gjallë

INTEGRITETI

Ne jemi angazhuar në ndërtim me një ndershmëri të palëkundur dhe integritet.